0512 - 24 53 19

Vloerenspecialist nodig in Leeuwarden

Nieuwe vloer laten leggen in Leeuwarden

Ons team van ervaren parketleggers kan elke houten vloer voor u leggen. U kiest bij ons uit een breed assortiment van parket, brede landhuisdelen, traditionele houten vloeren, verouderde vloeren en lamelparket. Elk van deze vloeren kunnen we op de door u gewenste manier plaatsen.

Parket of houten vloer leggen

Het leggen van een houten- of parketvloer is een specialistische klus. Bij Parketboerderij VBN hebben we hier tientallen jaren ervaring in en kunnen we u dus snel en vakkundig van dienst zijn. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij vloer vervangen en vloer onderhoud.

Natuurlijk begint de vloer van uw dromen altijd bij het kiezen van het materiaal dat aansluit bij uw smaak en portemonnee. Maar er komt nog veel meer kijken bij het leggen van een goede, duurzame houten vloer. We helpen u bij het kiezen van de juiste ondervloer en geven eerlijk en helder advies over de juiste afwerkingsmethode. En vanzelfsprekend laten we u alle legopties en patronen zien. Van een wederkerend tot wildverband gelegde vloer en visgraat tot Hongaarse punt: u vindt het in ons assortiment.

Zelf leggen

We raden dit alleen aan wanneer u alle kennis en speciale gereedschappen in huis heeft, maar het is bij ons ook mogelijk om uw eigen vloer te leggen. Kiest u hiervoor? Dan laten we u de deur niet uit gaan zonder duidelijke instructies en blijven we altijd bereikbaar voor advies. Kom langs of neem contact met ons op via 0512 - 24 53 19. U kan ook het contactformulier invullen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 
 

Ons werkgebied

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en omstreken.

Waarom Parketboerderij VBN?

  • Al meer dan 50 jaar houten vloerspecialist
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Gerookt, verouderd, geborsteld of getrommeld

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak door te bellen naar 0512 - 24 53 19. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Houd rekening met een eventuele doorlooptijd qua planning.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren en parket
• Vloeren uit eigen fabriek
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies

Werkgebied

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en omstreken.

Hoofdvestiging