0512 - 24 53 19

Vloerenspecialist nodig in Leeuwarden

Gedegen vloer onderhoud Leeuwarden

Parketboerderij VBN doet meer dan alleen vloeren produceren, leggen en leveren. U kunt bij ons ook terecht voor gedegen vloer onderhoud. Onze vloerspecialisten zijn tevens houtbewerker en weten als geen ander hoe zij uw vloer moeten bewerken voor een onderhouden, of juist doorleefde look.

Wilt u graag uw oude vloer nieuw leven inblazen? Neem dan contact met ons op.

Periodiek of eenmalig

We voeren zowel periodiek als eenmalig vloeronderhoud uit. Heeft u een houten of parketvloer? Dan raden we aan om eens in de 3 tot 5 jaar een professional onderhoud te laten plegen. Op die manier houdt u uw vloer constant in topconditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Vertoont uw vloer beschadigingen of slijtageplekken? Dan is het zaak om zo snel mogelijk een vloerspecialist langs te laten komen. Zolang de beschadigingen zich in de toplaag van uw vloer bevinden kunnen we deze vaak oplossen met kleine reparaties. Wacht u te lang? Dan is de kans groot dat de werkzaamheden groter worden en de kosten dus oplopen.

Onderhoud vloeren en kleurbehandeling

We kunnen uw onderhoudsbeurt combineren met een kleurbehandeling. Op die manier heeft u in één klap een compleet ‘nieuwe’ vloer. Door uw vloer op te schuren en te oliën, borstelen of waxen creëren we een nieuwstaat look. Wilt u liever iets heel anders? Dan zullen we uw vloer na het schuren roken, tinten, lakken, logen, borstelen of verouderen.

 
 

Ons werkgebied

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en omstreken.

Waarom Parketboerderij VBN?

  • Al meer dan 50 jaar houten vloerspecialist
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Gerookt, verouderd, geborsteld of getrommeld

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak door te bellen naar 0512 - 24 53 19. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Houd rekening met een eventuele doorlooptijd qua planning.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren en parket
• Vloeren uit eigen fabriek
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Vloeradvies

Werkgebied

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en omstreken.

Hoofdvestiging